Štěňátka mají 14 dní:)

Tak holky mají 14 dní, přihlásili jsme je do klubu a čekáme, až se nám vrátí papíry. Holky jsme pojmenovali postupně, podle narození a tak, jak na nás působili během těch prvních dnů po narození:

1. Audrey - první holčička, silná a statečná, která prorazila cestu všem ostatním. Má krásný límeček kolem krku a na levé přední nožičce bílou podkolenku. 

2. Alhambra - druhá holčička, největší, do zlata vybarvená, majestátná krásná holka, tmavá pravá nožička a levá celá bílá až ke krku.

3. Aurelie - nelzlatější holčička, krásné barvy, se znakem za krkem, je velmi aktivní a hlučná po mamince, už teď umí pěkně štěkat.

4. Afrodite - znamená přírodní síla a krása, velmi pěkná s polovičním lemem na krku, moc milá a mazlivá. Na levé i pravé nožce má bílou ponožku.

5. Arwen - éterická, tmavší s krásným bílým flíčkem za krkem :) Má na pravé i levé nožce bílou podkolenku. Na čumáčku má malou lysinku.

6. Amygdala - znamená mandle, to pro jejich krásné oči ve tvaru mandle. Krásná holka do zlata, s lemem za krkem do špičky a flíčkem na čele. Levá bílá podkolenka.

7. Amadea - bohem milovaná, nečekaná, nejmenší, ale nádherná s širokým límcem za krkem, pravá i levá nožka mají bílé podkolenky.

 

FOTKY DODÁM, JE NEMOŽNÉ JE POŘÁDNĚ NAFOTIT :)